New Jobs , Hot Jobs

طريقة عمل شوربة مشروم لاصحاب الرجيم والدايت

طريقة عمل شوربة مشروم لاصحاب الرجيم والدايت شوربة المشروم لايت (بسعرات حرارية اقل ) من مطبخى
فى السقعة دى محتاجين نشرب شوربات تدفينا و تدينا طاقة 
شوربة المشروم معروف انها بدفى بس سعرات حرارية عليا و احنا عاوزين ندفى من غير ما نتخن 

صورة: ‏شوربة المشروم  لايت (بسعرات حرارية اقل )  من مطبخى  فى السقعة  دى محتاجين  نشرب شوربات  تدفينا و تدينا طاقة   شوربة المشروم  معروف انها  بدفى بس  سعرات حرارية عليا و احنا عاوزين ندفى من غير ما  نتخن :) المكونات علبة مشروم  بصلة متوسطة  مقطعة جوليان فص ثوم كبير مقطع 2 كوب ماء كوب حليب خالى الدسم ملعقة كبيرة ساور كريم sour cream اخف بكتيرررررر من الكريمة العادية و الدسم فيها اقل   مكعب مرقة  خضار  ملعقة زيت زيتون ملح و فلفل اسود رشة  زعتر و ريحان  مجفف ان وجد الطريقة نشوح البصل فى ملعقة الزيت الى ان يدبل  ثم نضيف الثوم و نقلب  ثم نضيف نصف كمية المشروم  و نقلب جيداا مع اضافة القليل جدا من الملح و الفلفل الاسودو الزعتر و الريحان و اول ما المشروم يبدأ يستوى و يدبل  نضيف الماء و معكب المرقة و الحليب و الساور كرييم و نقلب  جيدا  ثم نتركها  تبرد قليلا  ثم نضربها بالخلاط و ترفع مرة اخرى ع النار  و نضيف باقى كمية المشروم و نقلب و نذوق لو محتاجة ملح و نتركها تغلى 10 دقايق على نار هادئة ثم تقدم‏
طريقة عمل شوربة مشروم لاصحاب الرجيم والدايت
اقرأ المزيد »

شارك الموضوع


اخبار 24 لعام 2013 كل الحقوق محفوظة لوكالة الاضواء الاخبارية . تصميم وتطوير عمار السامر ~

Scroll to top